Darkmiey86

Sdah lame aku xupdate aku punye blog.....nak ckap busy xsgatlah tpi mlas nak oN9....
tpi bru2 nie aku dikejutkan brite pertunangan kwan2 aku....
dah lah xckap pun tbe2 je bgtau dah tnang....so nak mrah pun xgne myb dia cbuk kot.....
hahahha 11hb bru nie Beday aku hah smbut kcik2 je ngan SomeOne hehehe....Thanks......
aku dpat keje dah so rase mlas plak nak sbung blajar.....entahlah jikalau ada ksempatan rase hati nak smbung blajar aku akan smbung lah....tpi klo dpat pegi Msir kan Best bleh jumpe kwan2 aku kat sne.....tpi nak buat mcm mane harapan pgi Mesir dah xleh dah.....Klo nak pgi jgak kne Amik STAM......huh mlas lah nak msuk skolah blik.....
OOOOHHHH lupe kpade kwan2 aku Yg dah tnang slamat bertunanglah dan mge2 smapai Ke jinjang pelamin......
Penyu.....Figthing!!!!!
1 Response
  1. drcinta Says:

    Penyu...
    aja2 fighting!!!
    g la sambung balik,leh g kat sg.Nil...hehehe